Średnia ok..15 (strona 4/4)

dk1

@NadRenem - hmmm, w sumie to wirtualne ciast(k)o nie ma cukru ani kalorii... 👋

dk1 nie myslalem o wirtualnym spotkaniu,jezeli boisz sie kalorii to ja zjem i Twoje mi kalorie nie szkodza.

livman Czorcik byl postrachem amatorow niebieskich kolek,jak ktos chcial wygrac to modlil sie do 23 aby czasami Czorcika nie zobaczyc,chyba wszyscy go tu znaja,pozdrawiam.

czemu sie poddajecie i na pronoasa jest sposob jezeli to nie eds w tym tygodniu zajme sie tym.dla helou to az chyba podkowy podpadaly bo nie widac jej w pierwszj 10,i jeszcze ellamaia w zimowy sen zapada,koniec swiata.

dk1

@NadRenem - serio, myślałam, że to jakieś wirtualne jajca są... Ciastka lubię, nawet bardzo ☺️ i pogadać też lubię 🤭 niestety, zima (szczególnie taka, jak obecnie) to mój okres psycho-fizycznej hibernacji, więc jeśli Ci to nie przeszkadza, to chętnie wrócę do tematu bliżej wiosny, już może na privie? 🙂

dk oczywiscie ze na serio,dobrze ze napisalas bo ja znikam wiosna i powracam zima,poczekam ,pozdrawiam serdecznie.

Kaziu, nie podkowy mi spadają, tylko telefon fiksuje, więc zaczynam od wyzwania, żeby się broń Boże nie spieszyć. Zresztą pal licho podkowy. A ty którą skórę już nosisz 🤔🫣😁?