Średnia ok..15 (strona 2/4)

@NadRenem-mając na uwadze najlepsze wyniki sądzę, że "po drodze" do kompletu straciłem może nawet 2000 (!) punktów. Pozdrawiam :)

Czorcik dziekuje za informacje,mozemy przyjac ze na dzien 01.01.2025 bylo 180 tys punktow.Szkoda ze nie ma klasyfikacji dla najlepszych,sadze ze kazdy by to przeczytal i poznal ludzi najwytrwalszych i posiadajacych ogromna wiedze.Z drugiej strony nalezy sie Wam to za wiedze wytrwalosc i ten czas poswiecony szaradzie.pozdrawiam serdecznie.Prosze sprobowac sil w 1 z 10ciu bedziemy panu kibicowac.

@rudaska-masz NICK w przepięknej, jesiennej barwie (bardzo lubię). Widzę, że "biegniesz" przez Szaradę z prędkością porównywalną do mojej; gratuluję tempa, zacięcia i umiejętności :)

najwiecej punktow ma kajusia13-177 738- (moze ktos ma wiecej ??)duzo jest mistrzow z 4 krazkami i pow 170 tys punktow-benka59 Inoss89 ellamaria empewu145 tamalo i napewno inni ale trzeba szukac.

@czorcik dziękuję za miłe słowa. Niestety wyraźnie zwolniłam, zadyszka przy drugim maratonie była tak ogromna, że do mety długo się czołgałam 😉😋🙃. A to dopiero półmetek szarady 🙂. I nadal odkrywam fajne kolekcje albo super zadania w kuferku i zadaniach użytkowników 👍

Do @NadRenem - Kazik48 ma 178800.

Jestem zła na siebie, że od dawna do kompletu rozwiązanych wszystkich zadań brakuje mi kilku konikówek. Oczywiście mogłabym ryzykować i wysyłać z błędami, żeby wreszcie nie biły po oczach ale odwlekam. Czorciku, gratuluję, że dałeś radę!

dk1

Gratulacje!!! Podziwiam!!! Zazdroszczę zapału, a przede wszystkim wiedzy!!! Ja, niestety, jeśli nie pasi mi rodzaj zadania lub jego temat, nie jestem w stanie się zmusić... Tym bardziej chylę czoła!!! 🤭🤔👏👍💪

@dk1 - Dziękuję, ale punktowo nie najlepiej mi wyszło. Załatwiły mnie wspomniane konikówki, stawy, okręty itp.

dk1

Eee... Satysfakcja że zrobienia wszystkich zadań, jak @czorcik jest chyba większa niż punktacja? Sam @czorcik przyznał, że trochę punktów po drodze mu się 'uszczkło'... Więc dawaj te konikówki jakie są, i miej radochę że 100% zadań... @czorcik mistrz niech będzie przykładem... Wielcy jesteście tak czy inaczej 👏👏👏