Kulow57. Dziękuje, że zabrałeś głos w mojej sprawie. Tu nie ma żadnej alternatywy. Za ostatnich ponad sto panoram mam przyznane 4 pkt. Nie ma żadnych logicznych wyjaśnień na to co się stało z moją ogólną liczbą zgromadzonych punktów. Tu nie chodzi o głupie 0,4 pkt ale o przyczynę , że taki fakt miał miejsce. Mam nadzieje ,że doczekam się odpowiedzi. Jestem jednym z Was miłośnikiem Szarady od wielu lat. TEELLSSAN.
Właśnie nie jest tak jak napisałaś. Moja skuteczność była i jest 100% a punkty zawsze były liczbą całkowitą 21629 pkt tyle powinno być a zrobiło się 21628,6 pkt. Na dzień dzisiejszy mam 6 zadań nie zakończonych. Pozdrawiam.
TEELLSSAN jedyny sposob (tak mysle)to sprawdz w komentarzach w ktorych panoramach byly lamenty o alternatywe i podaj mi te daty.Od lipca jak piszesz to jest ok 120 krzyzowek dla mnie za duzo pisania i dlugo by to trwalo.pozdrawiam
Jestem już pewny, że po 16 latach zabrano mi 0,4 pkt.za wycofanie alternatywy MOPS - GOPS . Nadmieniam ,że od 29-09-2014 roku mam dwie panoramy z błędem 12-07-2024 i 27-07-2025 to okres ponad 11 lat. Dlatego skuteczność pozostała 100% bo ten ranking dotyczy ostatnich 30 dni. Mam nadzieje, że alternatywa powróci i punkty wrócą. GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ. Proszę poczytać sobie komentarze do panoramy z 26-03-2009r i wypowiedzi wspaniałego moderatora ś/p dzejdi . Pozdrawiam.
Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
@TEELLSSAN najwidoczniej błąd został już poprawiony bo twoja skuteczność wynosi 100%
Kulow57.
Dziękuje, że zabrałeś głos w mojej sprawie. Tu nie ma żadnej
alternatywy. Za ostatnich ponad sto panoram mam przyznane 4 pkt. Nie ma żadnych logicznych wyjaśnień na to co się stało z moją ogólną liczbą zgromadzonych punktów. Tu nie chodzi o głupie 0,4 pkt ale o przyczynę , że taki fakt miał miejsce.
Mam nadzieje ,że doczekam się odpowiedzi.
Jestem jednym z Was miłośnikiem Szarady od wielu lat.
TEELLSSAN.
rudaska
Właśnie nie jest tak jak napisałaś.
Moja skuteczność była i jest 100% a punkty zawsze były liczbą całkowitą 21629 pkt tyle powinno być a zrobiło się 21628,6 pkt. Na dzień dzisiejszy mam 6 zadań nie zakończonych.
Pozdrawiam.
TEELLSSAN jedyny sposob (tak mysle)to sprawdz w komentarzach w ktorych panoramach byly lamenty o alternatywe i podaj mi te daty.Od lipca jak piszesz to jest ok 120 krzyzowek dla mnie za duzo pisania i dlugo by to trwalo.pozdrawiam
Panorama dnia 2009-03-26.
Mam pytanie czy była alternatywa MOPS - GPOS której dzisiaj nie ma i dlatego po 16 latach zabrano mi 0,4 pkt.
Jestem już pewny, że po 16 latach zabrano mi 0,4 pkt.za wycofanie alternatywy MOPS - GOPS .
Nadmieniam ,że od 29-09-2014 roku mam dwie panoramy z błędem
12-07-2024 i 27-07-2025 to okres ponad 11 lat.
Dlatego skuteczność pozostała 100% bo ten ranking dotyczy ostatnich 30 dni.
Mam nadzieje, że alternatywa powróci i punkty wrócą.
GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ.
Proszę poczytać sobie komentarze do panoramy z 26-03-2009r
i wypowiedzi wspaniałego moderatora ś/p dzejdi .
Pozdrawiam.