A mnie punktów za zadania rankingowe systematycznie ubywa od jakiegoś czasu. Do uzyskania 500 punktów było OK! Wczoraj wieczorem po rozwiązaniu "rebusu dnia" zapisano mi 551,9 pkt. Dziś, po rozwiązaniu "panoramy i wyzwania dnia" za 9 pkt, zapisano ogółem 544,9 Jak to się dzieje? może po północy duszki coś dopiszą? z pozdrowieniem - astan
No i znów to samo! Rozwiązałam teraz dzisiejszy "rebus dnia" i zamiast doliczyć mi 7 punktów, system chyba odejmuje, bo mam w tej chwili 536,9 pkt (544,9 - Czy ktoś z Załogi wytłumaczy jak to działa? Jutro sprawdzę po rozwiązaniu "panoramy dnia" Dobranoc i miłych snów!
Dzięki amino! Oświeciło mnie, jestem tu dopiero 3 m-ce ... zrozumiałam, że punkty nie mogą się dublować, przybywają nowe, a te po 30 dniach, są odejmowane, a lista najlepszych w MARATONIE, więc pnijmy się w górę! Pozdrawiam!
Co jest brane pod uwagę przy tworzeniu rankingu najlepszych krzyżówkowiczów dla poszczególnych kolekcji, oczywiście przy takiej samej (max) punktacji? Kolejność czy czas rozwiązania poszczególnych zadań? Kiedy to się stabilizuje?
Jeżeli jest więcej niż 30 "maxów" to nicki pojawiają się losowo, sam zainteresowany widzi się zawsze nieco pod rankingiem - na umownym miejscu 31. Jeżeli "maxów" jest mniej niż 30 to też są one pokazywane losowo, a osoba oglądająca ranking może widzieć się na różnych miejscach - od 1 do n. (gdzie n to liczba "maxów", jeżeli oczywiście ma tego maxa) Pozdrawiam.
Niestety, po północy nie nastąpiła korekta. Nadal brakuje 12 punktów w ogólnej punktacji. Dobrej Nocy życzę wszystkim "nocnym markom".
Ankor, wszelkie poprawki "wchodzą" ok. 2-3 w nocy. Rano powinno być OK
Dobrej, spokojnej nocy!
A mnie punktów za zadania rankingowe systematycznie ubywa od jakiegoś czasu. Do uzyskania 500 punktów było OK! Wczoraj wieczorem po rozwiązaniu "rebusu dnia" zapisano mi 551,9 pkt. Dziś, po rozwiązaniu "panoramy i wyzwania dnia" za 9 pkt, zapisano ogółem 544,9
Jak to się dzieje? może po północy duszki coś dopiszą?
z pozdrowieniem - astan
No i znów to samo!
Rozwiązałam teraz dzisiejszy "rebus dnia" i zamiast doliczyć mi 7 punktów, system chyba odejmuje, bo mam w tej chwili 536,9 pkt (544,9 -
Czy ktoś z Załogi wytłumaczy jak to działa?
Jutro sprawdzę po rozwiązaniu "panoramy dnia"
Dobranoc i miłych snów!
Nie jestem z Załogi, ale myślę że zostały odjęte punkty sprzed 30 dni. Jak co dzień o północy...
Pozdrawiam
Dzięki amino!
Oświeciło mnie, jestem tu dopiero 3 m-ce ... zrozumiałam, że punkty nie mogą się dublować, przybywają nowe, a te po 30 dniach, są odejmowane, a lista najlepszych w MARATONIE, więc pnijmy się w górę!
Pozdrawiam!
W wyścigach znowu nie zalicza mi się punktów!!!
Co jest brane pod uwagę przy tworzeniu rankingu najlepszych krzyżówkowiczów dla poszczególnych kolekcji, oczywiście przy takiej samej (max) punktacji? Kolejność czy czas rozwiązania poszczególnych zadań? Kiedy to się stabilizuje?
Jeżeli jest więcej niż 30 "maxów" to nicki pojawiają się losowo, sam zainteresowany widzi się zawsze nieco pod rankingiem - na umownym miejscu 31.
Jeżeli "maxów" jest mniej niż 30 to też są one pokazywane losowo, a osoba oglądająca ranking może widzieć się na różnych miejscach - od 1 do n. (gdzie n to liczba "maxów", jeżeli oczywiście ma tego maxa)
Pozdrawiam.
Dzięki za info. Pozdrawiam