Masz tam takie pole: "Trudność:" i obok biały prostokącik. Jak najedziesz na niego myszką, pojawią się cyferki: 1, 2, 3, 4 lub 5. Jeżeli uważasz, że Twoje słówko jest proste do odgadnięcia, klikasz na 1 i pojawia się wtedy jedna gwiazdka. Jeżeli natomiast uważasz, że Twoje słówko jest piekielnie trudne i nikt go nie odgadnie bez zaglądania do encyklopedii, wybierasz cyferkę 5 i klikasz lewym przyciskiem myszy. Powinno się wówczas pojawić 5 gwiazdek. Uff... trochę się zmęczyłem ... i to wszystko, cała filozofia.
jakiej przeglądarki używasz? prostokąt powinien być na prawo od słowa "Trudność:". Sprawdziłem przed chwilą na ff3 i ie8 - działa. Może coś jest nie tak pod jakąś inną przeglądarką?
Ufff...przebrnęłam przez wszystkie posty Zgodnego i mogę wreszcie podziękować za nieszczęsny "roztop". A więc dziękuję serdecznie w imieniu własnym i całej reszty(patrz: litania pod krzyżówką motoryzacja-1.Ulżyło mi nieco,że nie tylko ja dałam się wkopać w roztop. A swoją drogą mam nauczkę na przyszłość,żeby nie wierzyć do końca internetowemu SJP, lecz podpierać się nieco bardziej ambitną literaturą. Pozdrawiam!
Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
Masz tam takie pole: "Trudność:" i obok biały prostokącik. Jak najedziesz na niego myszką, pojawią się cyferki: 1, 2, 3, 4 lub 5. Jeżeli uważasz, że Twoje słówko jest proste do odgadnięcia, klikasz na 1 i pojawia się wtedy jedna gwiazdka. Jeżeli natomiast uważasz, że Twoje słówko jest piekielnie trudne i nikt go nie odgadnie bez zaglądania do encyklopedii, wybierasz cyferkę 5 i klikasz lewym przyciskiem myszy. Powinno się wówczas pojawić 5 gwiazdek. Uff... trochę się zmęczyłem ... i to wszystko, cała filozofia.
dzięki bardzo i sorry nareszcoe ktoś mi powiedział a jestem tutaj dopiero od wdzoraj więc jeszcze raz przepraszam
nie ma tam takiego prostokąta
poddaje się mam dosć nie pisze już
Męska decyzja ,Zgodny. Od tego trzeba było zacząć>
no bo nie ma takiego prostokąta
jakiej przeglądarki używasz? prostokąt powinien być na prawo od słowa "Trudność:". Sprawdziłem przed chwilą na ff3 i ie8 - działa. Może coś jest nie tak pod jakąś inną przeglądarką?
Ufff...przebrnęłam przez wszystkie posty Zgodnego i mogę wreszcie podziękować za nieszczęsny "roztop".
A więc dziękuję serdecznie w imieniu własnym i całej reszty(patrz: litania pod krzyżówką motoryzacja-1.Ulżyło mi nieco,że nie tylko ja dałam się wkopać w roztop.
A swoją drogą mam nauczkę na przyszłość,żeby nie wierzyć do końca internetowemu SJP, lecz podpierać się nieco bardziej ambitną literaturą.
Pozdrawiam!