Wyścigi

Super pomysł, wyścigi. Tylko proponuję,żeby liczyć krzyżówkę jako rozwiązywaną tylko wtedy,, jeżeli wpiszemy bodaj jedno słowo w diagramie. Często włączę, żeby rozwiązywać, a tu do końca pozostało 2, 3 albo mniej minut, czekam więc żeby rozpocząć już nową, a tu mi system liczy w wynikach tę, nieruszoną krzyżówkę jako rozwiązywaną. I mam zaliczone np 3 krzyżówki i punkty faktycznie za jedną. Dziękuję. Pozdrawiam

Staram się zrozumieć, dlaczego to stanowi problem, skoro punktacja w rankingu nie zależy od liczby podejść do krzyżówek lecz od zdobytych punktów.

Przy okazji -- właśnie poprawiliśmy błąd z niepokazywaniem miejsc błędów.

Nie zrozumieliśmy się, to nie problem tylko luźna sugestia. Pozdrawiam system ;)

W dniu 20.01.2026 roku zakończyłem rozwiązywanie najlepszym wynikiem!!!! Mimo uzyskania 1 lokaty w dniu 21.01.2026 roku po rozpoczęciu gry w rankingu uwidoczniono miejsce 14.Od dłuższego czasu w wynikach dnia następnego widnieje lokata z poprzedniego dnia 14 lub 16. Lubię rywalizację, a informacje o wynikach mnie zniechęcają do dalszej gry, gdy ranking jest zafałszowany!!! Proszę o korektę i spowodowanie by ranking odpowiadał realnie osiągniętym wynikom.Za pozytywną reakcję serdecznie dziękuję!!!!! ananas