Witam Chciałbym zgłosić parę niedociągnieć na wyścigach wynikajacych ze zmiany szaty graficznej: . 1) Czasami koła ratunkowe nie chcą się wciskać (trzeba klikać bardzo nisko w prawym dolnym rogu kola żeby zaliczyło) . 2) W wyścigowym czasie myli serwer godziny. Pisząc post o 16:00 pojawia się, że post został napisany o 15:00 . 3) Brakuje mi podania, ile punktów zdobywali poszczególni zawodnicy w danym wyścigu. Widze tylko swoją punktację. . Pozdrawiam wsystkich
Ad 2) To jest już poprawione. W przypadku wyścigów zawsze jest podawana jest teraz godzina dla warszawskiej strefy czasowej, nawet jeśli gracz ustawił sobie w preferencjach inną.
Aha, rozumiem ja z centrum Polski jestem i nigdy żadnych problemów ani przesunięć w czasie nie miałem, dlatego się zdziwilem. Ale jak jest to dobrze i działa jalk powinno, to w porządku, nie czepiam się dalej . Pozdrawiam
Witam Chciałbym zgłosić parę niedociągnieć na wyścigach wynikajacych ze zmiany szaty graficznej:
.
1) Czasami koła ratunkowe nie chcą się wciskać (trzeba klikać bardzo nisko w prawym dolnym rogu kola żeby zaliczyło)
.
2) W wyścigowym czasie myli serwer godziny. Pisząc post o 16:00 pojawia się, że post został napisany o 15:00
.
3) Brakuje mi podania, ile punktów zdobywali poszczególni zawodnicy w danym wyścigu. Widze tylko swoją punktację.
.
Pozdrawiam wsystkich
poprawimy Również pozdrawiam.
Ad 2) To jest już poprawione. W przypadku wyścigów zawsze jest podawana jest teraz godzina dla warszawskiej strefy czasowej, nawet jeśli gracz ustawił sobie w preferencjach inną.
Aha, rozumiem ja z centrum Polski jestem i nigdy żadnych problemów ani przesunięć w czasie nie miałem, dlatego się zdziwilem. Ale jak jest to dobrze i działa jalk powinno, to w porządku, nie czepiam się dalej
.
Pozdrawiam
Ad 1 i 3) Też już poprawione.