Nie przypominam sobie ,żeby kiedyś tak często pojawiała się "strona szarady której nie ma".Owszem zdarzało się raz na miesiąc albo i rzadziej ale teraz mniej więcej od maja strona pokazująca błąd serwera pojawia się u mnie codziennie parę razy w ciagu godziny kiedy rozwiązuję zadania.Coś zawodzi tylko co? Pozdrawiam Leszek 151153
Nie przypominam sobie ,żeby kiedyś tak często pojawiała się "strona szarady której nie ma".Owszem zdarzało się raz na miesiąc albo i rzadziej ale teraz mniej więcej od maja strona pokazująca błąd serwera pojawia się u mnie codziennie parę razy w ciagu godziny kiedy rozwiązuję zadania.Coś zawodzi tylko co?
Pozdrawiam Leszek 151153
Mnie się ten łeb z widelcem pojawił podczas wysyłania zadań i dopiero za trzecim razem było ok. Być może, że to skutek przeciążenia serwera.
Mnie się ostatnio bardzo często pojawia, ale – co ciekawe – tylko na komputerze, nigdy na telefonie.
dalej serwer szaleje głowa z widelcem starszy coraz bardziej coraz trudniej coś wysłać czy rozwiązać
U mnie dzisiaj "tylko" 3 razy...
Poprawiło się: teraz już i na telefonie się pojawia...
Wina leży po stronie szarada.net, bo tylko tu się to pojawia.
Mają jakiś błąd w systemie i dopóki tego nie naprawią, to ten łeb z widelcem będzie nas prześladował
Przeważnie znika po odświeżeniu strony.
niekoniecznie ginie po odświeżeniu, bo mnie akurat dzisiaj, jak chciałam odświeżyć stronę, wyskoczył mi ten facio z widelcem.