Punktacja

Kiedy doliczamy punkty za "stare" krzyżówki?

Znowu to saamo-rozwiązałam krzyżówkę za 8 pkt,a/ niestety / nie doliczono mi.Dlaczego?

@Maria48,punkty za ,,stare" krzyżówki są naliczane do maratonu. Po ukończeniu pierwszego,punkty są naliczane dalej.

Bardzo proszę o odpowiedż gdzie są moje punkty od 12.03.2024,bo nie mam ich wykazanych w maratonie?Czemu nie mam ich wykazanych?Czy mi przepadły???Proszę o odpowiedż.

Ukończyłaś maraton, ale punkty są zbierane nadal. Przecież masz na koncie więcej niż 42195 punktów.

kaszak, na Twoim profilu masz informację "MARATON UKOŃCZONY:, pod spodem jest napisane "648 MIEJSCE" a jeszcze niżej jest informacja na teraz : "PUNKTY:49197.2 Ponieważ maraton ukończyłaś na sumie 42 195 punktów to wynika z tego, że od 12.03.2024 uzyskałaś 7002,2 punkty i masz je dołączone do swoich wyników. Za każdą rozwiązaną krzyżówkę punkty trafiają na Twoje konto i aby to sprawdzić spójrz przed rozwiązaniem ile ich masz, a po rozwiązaniu krzyżówki za przykładowo 4 punkty sprawdź jeszcze raz i zobaczysz, ze suma Twoich punktów urosła o tą wartość.(hi)