"A morwę też zmienimy na l.pojedynczą, tylko musimy dorobić możliwość takiej podmianki bez psucia dotychczasowych rozwiązań. Pozdrawiam." Chciałbym tylko przypomnieć delikatniutko obietnicę Admina.Minął już miesiączek.
tak, pamiętam o tym. Ale jeszcze to potrwa - chcemy sprawę załatwić kompleksowo i robimy edytor dostępny dla wszystkich, w którym każdy będzie mógł stworzyć krzyżówkę. Załatwimy to tym edytorem
Adminie,może nazwiesz mnie namolną (nie chcę tego nazwać dosadniej,ale bardziej adekwatnie)lecz coś nam obiecałeś w sprawie MORWA/MORWY. Wcale tego nie żądałam,ani nie prosiłam o to,ale skoro się zdeklarowałeś sam,to tym bardziej wypada dotrzymać obietnicy. Zatem raz w miesiącu postanowiłam się upominać o wypełnienie Twojej obietnicy. Zatem minęły już dwa miesiączki. Pozdrawiam.
Mario, wciąż nie mamy technicznej możliwości zrobienia takiej zmiany.
Ponadto, zmiana słowa dla przyszłych rozwiązujących to jedno, a zwrot punktów po takiej zmianie to co innego. W tej chwili opis wyraźnie sugeruje liczbę mnogą, dlatego rozwiązanie z liczbą pojedynczą jest błędne i uznanie go stworzy groźny precedens.
Co nie zmienia faktu, że użycie przez nas w tym miejscu liczby mnogiej nie było szczęśliwe.
"A morwę też zmienimy na l.pojedynczą, tylko musimy dorobić możliwość takiej podmianki bez psucia dotychczasowych rozwiązań. Pozdrawiam."
Chciałbym tylko przypomnieć delikatniutko obietnicę Admina.Minął już miesiączek.
tak, pamiętam o tym. Ale jeszcze to potrwa - chcemy sprawę załatwić kompleksowo i robimy edytor dostępny dla wszystkich, w którym każdy będzie mógł stworzyć krzyżówkę. Załatwimy to tym edytorem
Dzięki to mnie zadowala!
Adminie,może nazwiesz mnie namolną (nie chcę tego nazwać dosadniej,ale bardziej adekwatnie)lecz coś nam obiecałeś w sprawie MORWA/MORWY. Wcale tego nie żądałam,ani nie prosiłam o to,ale skoro się zdeklarowałeś sam,to tym bardziej wypada dotrzymać obietnicy. Zatem raz w miesiącu postanowiłam się upominać o wypełnienie Twojej obietnicy.
Zatem minęły już dwa miesiączki. Pozdrawiam.
Mario, wciąż nie mamy technicznej możliwości zrobienia takiej zmiany.
Ponadto, zmiana słowa dla przyszłych rozwiązujących to jedno, a zwrot punktów po takiej zmianie to co innego. W tej chwili opis wyraźnie sugeruje liczbę mnogą, dlatego rozwiązanie z liczbą pojedynczą jest błędne i uznanie go stworzy groźny precedens.
Co nie zmienia faktu, że użycie przez nas w tym miejscu liczby mnogiej nie było szczęśliwe.
Dzięki za wyjaśnienie i ...odpuszczam Wam już.
Pozdrawiam!