Witam, proszę o interwencję w sprawie krzyżówki Przekrętki-04.Uważam, że moje rozwiązanie jest alternatywne i prawidłowe i powinno być zaliczone w 100%. Ponadto uważam, że np. mój wyraz KOZA jest bardziej popularny niż słowo MOZA(rzeka), którego chyba użył autor, a w treści opisu czytamy, że należy zmieniać wyrazy na powszechnie znane.
Robercie - ani KOZA ani MOZA. Nie znam Twojego rozwiązania więc nie mogę zaiterweniować. Opisz problem szerzej - może być (nawet lepiej) na pocztę prywatną. Mile widziany screen-shot rozwiązania.
Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
Witam,
proszę o interwencję w sprawie krzyżówki Przekrętki-04.Uważam, że moje rozwiązanie jest alternatywne i prawidłowe i powinno być zaliczone w 100%.
Ponadto uważam, że np. mój wyraz KOZA jest bardziej popularny niż słowo MOZA(rzeka), którego chyba użył autor, a w treści opisu czytamy, że należy zmieniać wyrazy na powszechnie znane.
Pozdrawiam
Robert
Robercie - ani KOZA ani MOZA.
Nie znam Twojego rozwiązania więc nie mogę zaiterweniować. Opisz problem szerzej - może być (nawet lepiej) na pocztę prywatną. Mile widziany screen-shot rozwiązania.