Poziomotematyczne - w aptece str 1/1 wiadomości: 10 rozmówcy: 4 bachaku12009-10-08 22:05Proszę o uznanie alternatywy - liczby mnogiej hasła w wystającym okienku.Pozdrawiam. bachaku12009-10-08 22:06Uaktywniam. pryma2009-10-12 21:01ok, dodałem alternatywępozdrawiam gosiaaczek2009-10-13 12:51Panie adminie w kuchni też jest wystające okienko i tam nie uwzględnił pan liczby mnogiej,mógłby mi pan wyjaśnić od czego to zależy. bachaku12009-10-13 23:22Adminie, chodziło mi o 6-te hasło poziomo. Jak do tej pory jeszcze nie została uznana alternatywa.Pozdrawiam. bachaku12009-10-18 23:33Adminie,nadal czekam uznania alternatywy odnośnie l.mnogiej. pryma2009-10-20 23:16 Szóste hasło poziomo - czytając wierszami - wypada mi na krzyżujące się ostatnią literą z 'Stephen', więc chyba nie o to chodziło.Dodałem jednak dwie nowe alternatywy. Mam nadzieję, że rozwiązuje to problem.Pozdrawiam, bachaku12009-10-20 23:54Adminie to 6 słowo poziomo "w aptece"-to recepty o które mi chodzi. dzejdi2009-10-21 00:11Tutaj niechętnie widziałbym alternatywę. Jeśli nie ma konkretyzującego liczbę opisu, a wyraz się nie krzyżuje "wrażliwą" literą z innym słowem, wtedy powinna obowiązywać liczba pojedyncza. bachaku12009-10-21 00:29A, niech i tak będzie. Pozdrawiam serdecznie.Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
Proszę o uznanie alternatywy - liczby mnogiej hasła w wystającym okienku.Pozdrawiam.
Uaktywniam.
ok, dodałem alternatywę
pozdrawiam
Panie adminie w kuchni też jest wystające okienko i tam nie uwzględnił pan liczby mnogiej,mógłby mi pan wyjaśnić od czego to zależy.
Adminie, chodziło mi o 6-te hasło poziomo. Jak do tej pory jeszcze nie została uznana alternatywa.Pozdrawiam.
Adminie,nadal czekam uznania alternatywy odnośnie l.mnogiej.
Szóste hasło poziomo - czytając wierszami - wypada mi na krzyżujące się ostatnią literą z 'Stephen', więc chyba nie o to chodziło.
Dodałem jednak dwie nowe alternatywy. Mam nadzieję, że rozwiązuje to problem.
Pozdrawiam,
Adminie to 6 słowo poziomo "w aptece"-to recepty o które mi chodzi.
Tutaj niechętnie widziałbym alternatywę. Jeśli nie ma konkretyzującego liczbę opisu, a wyraz się nie krzyżuje "wrażliwą" literą z innym słowem, wtedy powinna obowiązywać liczba pojedyncza.
A, niech i tak będzie. Pozdrawiam serdecznie.