jak w gazecie 87 wiadomości: 4 rozmówcy: 2 kenyas2010-02-03 23:59szanowny Adminie. zapraszam do ustosunkowania się wreszcie do moich wątpliwości co do hasła "kenel" - wyrażonych, jeżeli dobrze pamiętam, 16 stycznia. podałem linki przy słowie kenel (Wikipedia, PWN, SJP) kenyas2010-02-10 21:13po co zajmować się problemem, samo się rozwiąże. kilka komentarzy w krzyżówce wyraźnie pokazuje błędy... ale co tam pryma2010-02-16 22:12ok, usunąłem krzyżówkę i słowo KENEL ze słownika.przepraszam za późną reakcję - pracowaliśmy nad krzyżówkami i zmianami w serwisie. Pozdrawiam. kenyas2010-02-17 18:56ok. ja też troszkę się uniosłem, bo faktycznie długo to trwało najważniejsze, że problem rozwiązany. pzdrMusisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
szanowny Adminie. zapraszam do ustosunkowania się wreszcie do moich wątpliwości co do hasła "kenel" - wyrażonych, jeżeli dobrze pamiętam, 16 stycznia. podałem linki przy słowie kenel (Wikipedia, PWN, SJP)
po co zajmować się problemem, samo się rozwiąże. kilka komentarzy w krzyżówce wyraźnie pokazuje błędy... ale co tam
ok, usunąłem krzyżówkę i słowo KENEL ze słownika.
przepraszam za późną reakcję - pracowaliśmy nad krzyżówkami i zmianami w serwisie.
Pozdrawiam.
ok. ja też troszkę się uniosłem, bo faktycznie długo to trwało najważniejsze, że problem rozwiązany. pzdr