Adminie piszę tym razem tu na forum,gdyż bezpośrednio przy krzyżówce może Admin mnie przeoczył? Co do pytania "kolaborowała z Hitlerem w Rosji" proszę o dodanie odpowiedzi alternatywnej ponieważ pasują dwie odpowiedzikolaboracyjne formacje) tj. Rosyjska Wyzwoleńcza Armia Ludowa (RONA) oraz Rosyjska Narodowa Armia Ludowa (RNNA).
Ja również przyłączam się do apelu tester3. Praca przy słowniku zdecydowała,że wpisałam taka odpowiedź, a nie inną, całkowicie przekonana o jej słuszności. Cóż kolaborantów było dużo i wszędzie, ale te dwie Armie są alternatywne w opisie i działaniu.Adminie zerknij na nasze wpisy. Pozdrawiam.
Adminie piszę tym razem tu na forum,gdyż bezpośrednio przy krzyżówce może Admin mnie przeoczył?
Co do pytania "kolaborowała z Hitlerem w Rosji" proszę o dodanie odpowiedzi alternatywnej ponieważ pasują dwie odpowiedzikolaboracyjne formacje) tj. Rosyjska Wyzwoleńcza Armia Ludowa (RONA) oraz Rosyjska Narodowa Armia Ludowa (RNNA).
Pozdrawiam.
Ja również przyłączam się do apelu tester3. Praca przy słowniku zdecydowała,że wpisałam taka odpowiedź, a nie inną, całkowicie przekonana o jej słuszności. Cóż kolaborantów było dużo i wszędzie, ale te dwie Armie są alternatywne w opisie i działaniu.Adminie zerknij na nasze wpisy. Pozdrawiam.
Myślę, że przyczyną poślizu był i jest nawał zajęć przy metamorfozach. Ta konkretna alternatywa jest raczej bezdyskusyjna.
Miłego dnia!
ok, dodana alternatywa. Pozdrawiam.
zgadza sie , Rona