Wczoraj wieczorem nie mogłam nijak wejść na szarada.net Ciągle mi się włączały jakieś domeny czy inne diabelstwo i żądało odemnie pieniędzy. To już drugi raz może ktoś wie o co chodzi????
Rejestrator domen nieoczekiwanie zablokował nam przedłużenie domeny szarada.net i w międzyczasie zaczął wyświetlać swoje reklamy (nie żądały one pieniędzy, tylko oferowały wykupy domen). Powody tego są dość niejasne: "Your account has been reviewed by our verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse of either your payment method or products in your account.". Po wysłaniu przez nas kilku emaili i wykonaniu kilku telefonów całość została przywrócona do działania.
dzięki za odpowiedź, bo już się bałam, nie znalazłam nigdzie ciekawszych zadań jak w szarada.net jesteście naprawdę wspaniali!!!! a zadania wymagają trochę wysiłku umysłowego
Kiedy nie wiadomo o co chodzi, przeważnie chodzi o pieniądze. Być może nie będę popularna,może nawet posypią się na mnie...płatki róż Należę,nie da się ukryć, do tej części Polaków, która w zupce za 5 zł. chciałaby cały traktor. Jednak...nie wyasygnowałam tu nawet 5 zł, a do tej kwoty mam honor. Potem...różnie bywa. Spędzam tu coraz więcej czasu.wkrótce może się okazać ,że tu jest mój drugi dom. Jeśli rodzina się zbiesi,będę szukała, między krzyżówkami, kratki do wynajęcia Może czas pomyśleć o wsparciu finansowym szarada.net. Jestem za.
I ja również nie odmawiam gdyby zaistniała taka potrzeba. Uważam, iż zabawa z szaradą.net jest przednia i warta jest wysupłania tych paru groszy. Mam wrażenie, że większość z nas, szaradzistów, nie szczędziłaby kasy, żeby tylko dalej "być". No i przy okazji może zweryfikowałyby się nasze szeregi i ostaliby się tylko Ci, którym rzeczywiście na tym zależy.
Hanholc i Mario, a może byście tak mnie wspomogły, będę Wam wysyłał codziennie zadanie do rozwiązania )) Mario, po co Ci weryfikacja, nie bądź taka Macier.....; zostaliby ci, co mają kasę.
Henryku; od dzisiaj jestem do Twojej dyspozycji co do rozwiązywania zadań, nie widzę problemu. Podaj tylko przez pocztę szaradziarską swojego majla. Co zaś tyczy weryfikacji, to spójrz uważniej; tam jest "się", więc byłby to przywilej, a nie obowiązek. No a tak w ogóle, to pozdrawiam.
Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
Wczoraj wieczorem nie mogłam nijak wejść na szarada.net Ciągle mi się włączały jakieś domeny czy inne diabelstwo i żądało odemnie pieniędzy. To już drugi raz może ktoś wie o co chodzi????
Rejestrator domen nieoczekiwanie zablokował nam przedłużenie domeny szarada.net i w międzyczasie zaczął wyświetlać swoje reklamy (nie żądały one pieniędzy, tylko oferowały wykupy domen).
Powody tego są dość niejasne: "Your account has been reviewed by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in your account.". Po wysłaniu przez nas kilku emaili i wykonaniu kilku telefonów całość została przywrócona do działania.
Przepraszamy wszystkich za niedogodności.
Dziękujemy, bo już się obawiałam, że to "amen w pacierzu", a przywykłam do Was i tak po ludzku po prostu Was lubię!
dzięki za odpowiedź, bo już się bałam, nie znalazłam nigdzie ciekawszych zadań jak w szarada.net jesteście naprawdę wspaniali!!!! a zadania wymagają trochę wysiłku umysłowego
Kiedy nie wiadomo o co chodzi, przeważnie chodzi o pieniądze. Być może nie będę popularna,może nawet posypią się na mnie...płatki róż
Należę,nie da się ukryć, do tej części Polaków, która w zupce za 5 zł. chciałaby cały traktor.
Jednak...nie wyasygnowałam tu nawet 5 zł, a do tej kwoty mam honor. Potem...różnie bywa.
Spędzam tu coraz więcej czasu.wkrótce może się okazać ,że tu jest mój drugi dom. Jeśli rodzina się zbiesi,będę szukała, między krzyżówkami, kratki do wynajęcia
Może czas pomyśleć o wsparciu finansowym szarada.net. Jestem za.
I ja również nie odmawiam gdyby zaistniała taka potrzeba. Uważam, iż zabawa z szaradą.net jest przednia i warta jest wysupłania tych paru groszy.
Mam wrażenie, że większość z nas, szaradzistów, nie szczędziłaby kasy, żeby tylko dalej "być". No i przy okazji może zweryfikowałyby się nasze szeregi i ostaliby się tylko Ci, którym rzeczywiście na tym zależy.
Hanholc i Mario,
a może byście tak mnie wspomogły, będę Wam wysyłał codziennie zadanie do rozwiązania ))
Mario, po co Ci weryfikacja, nie bądź taka Macier.....; zostaliby ci, co mają kasę.
Rebush , numer konta prosze
Henryku; od dzisiaj jestem do Twojej dyspozycji co do rozwiązywania zadań, nie widzę problemu. Podaj tylko przez pocztę szaradziarską swojego majla.
Co zaś tyczy weryfikacji, to spójrz uważniej; tam jest "się", więc byłby to przywilej, a nie obowiązek.
No a tak w ogóle, to pozdrawiam.