dziwny brak łączenia wieczorem 11.05.2013

Wczoraj wieczorem nie mogłam nijak wejść na szarada.net Ciągle mi się włączały jakieś domeny czy inne diabelstwo i żądało odemnie pieniędzy. To już drugi raz może ktoś wie o co chodzi????

Rejestrator domen nieoczekiwanie zablokował nam przedłużenie domeny szarada.net i w międzyczasie zaczął wyświetlać swoje reklamy (nie żądały one pieniędzy, tylko oferowały wykupy domen).
Powody tego są dość niejasne: "Your account has been reviewed by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in your account.". Po wysłaniu przez nas kilku emaili i wykonaniu kilku telefonów całość została przywrócona do działania.

Przepraszamy wszystkich za niedogodności.

Dziękujemy, bo już się obawiałam, że to "amen w pacierzu", a przywykłam do Was i tak po ludzku po prostu Was lubię!

dzięki za odpowiedź, bo już się bałam, nie znalazłam nigdzie ciekawszych zadań jak w szarada.net jesteście naprawdę wspaniali!!!! a zadania wymagają trochę wysiłku umysłowego

Kiedy nie wiadomo o co chodzi, przeważnie chodzi o pieniądze. Być może nie będę popularna,może nawet posypią się na mnie...płatki róż :D
Należę,nie da się ukryć, do tej części Polaków, która w zupce za 5 zł. chciałaby cały traktor.
Jednak...nie wyasygnowałam tu nawet 5 zł, a do tej kwoty mam honor. Potem...różnie bywa.
Spędzam tu coraz więcej czasu.wkrótce może się okazać ,że tu jest mój drugi dom. Jeśli rodzina się zbiesi,będę szukała, między krzyżówkami, kratki do wynajęcia :D
Może czas pomyśleć o wsparciu finansowym szarada.net. Jestem za.

I ja również nie odmawiam gdyby zaistniała taka potrzeba. Uważam, iż zabawa z szaradą.net jest przednia i warta jest wysupłania tych paru groszy.
Mam wrażenie, że większość z nas, szaradzistów, nie szczędziłaby kasy, żeby tylko dalej "być". No i przy okazji może zweryfikowałyby się nasze szeregi i ostaliby się tylko Ci, którym rzeczywiście na tym zależy.

Hanholc i Mario,
a może byście tak mnie wspomogły, będę Wam wysyłał codziennie zadanie do rozwiązania ;)))
Mario, po co Ci weryfikacja, nie bądź taka Macier.....; zostaliby ci, co mają kasę.

Rebush , numer konta prosze :)

Henryku; od dzisiaj jestem do Twojej dyspozycji co do rozwiązywania zadań, nie widzę problemu. Podaj tylko przez pocztę szaradziarską swojego majla.
Co zaś tyczy weryfikacji, to spójrz uważniej; tam jest "się", więc byłby to przywilej, a nie obowiązek.
No a tak w ogóle, to pozdrawiam.