diagram

Cześć mam problem nie mogę skopiować opisu hasła, ale też nie ma normalnego podświetlenia hasła - czy to jest problem mojego komputera czy też wina leży po Waszej stronie proszę o odpowiedź. Dzięki.

mam od wczoraj podobny problem.Też się zastanawiałam czy to problem mojego komputera, ale chyba nie? Może nam kto podpowie w czym problem.

Myślę, że to nie "wina" ale celowe działanie Admini. Zastanawiam się tylko w jakim celu i komu przeszkadzała taka możliwość. Gdzieś tę wiedzę trzeba zdobywać. I tak zdecydowana większość będzie korzystać z internetu tylko przy znacznym utrudnieniu i wprowadzaniu opisów lub ich części na piechotę.

Wygląda to na kosmetykę pewnych rzeczy na stronie :) Teraz będzie trochę trudniej googlać :) Muszę przyznać, że przyzwyczaiłem się do kopiuj i wklej, teraz trzeba będzie przepisywać co mam nadzieję przyczyni się rowinięcia nawyku: patrz-zapamiętaj-wpisz w google :) Pozdrawiam

To nie problem, ale innowacja. Jest to jedna z nowości wizualnych, które mają uatrakcyjnić wygląd strony i ułatwić rozwiązywanie. Opisy są znacznie wyraźniejsze, litery większe i całość bardziej czytelna. Można też teraz rozpoczynać wpisywanie słów od dowolnego miejsca, niekoniecznie trzeba klikać na pole z opisem. Niebieska gwiazdka sygnalizuje, że opis jest większy niż miniaturka i warto go obejrzeć w całości, a poza tym "włącza" się on z automatu przy rozpoczęciu wpisywania rozwiązania.
Na razie tyle na temat bieżących zmian.

a ja zawsze pisałem:)