Afiksowe-02 wiadomości: 6 rozmówcy: 5 ddexterr2008-09-08 20:34Chyba znalazłem rozwiązanie alternatywne:szukał jej Indy - arkaNAsiatka do przechowywania ryb - sakWA Mephala2008-09-09 00:12Zgadzam się w pełni. Dwa poprawne wyrazy!!!!!! denwerek_m2008-09-09 11:42Mam kolejne alternatywne rozwiązania do tej krzyżówki:chrześcijańska ceremonia -mszaK -mszaŁ -mszaR ddexterr2008-09-09 14:21A ja z kolei zgadzam się z denwerek_m Wszystkie te 3 słówka wydają się być poprawne. pryma2008-09-09 18:48Powyższe propozycje dodane. Także większość ze zgłoszonych pod krzyżówkami tej kolekcji pierwszego dnia po opublikowaniu. mbogacki2008-09-10 08:09Uważam,że zestaw ZASTAW/SETAR jest równie prawidłowy jak ZESTAW/SETER. SETAR - jedno z najstarszych miast Malezji. Proszę o zwrot punktów. PozdrawiamMusisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.
Chyba znalazłem rozwiązanie alternatywne:
szukał jej Indy - arkaNA
siatka do przechowywania ryb - sakWA
Zgadzam się w pełni. Dwa poprawne wyrazy!!!!!!
Mam kolejne alternatywne rozwiązania do tej krzyżówki:
chrześcijańska ceremonia -mszaK
-mszaŁ
-mszaR
A ja z kolei zgadzam się z denwerek_m Wszystkie te 3 słówka wydają się być poprawne.
Powyższe propozycje dodane. Także większość ze zgłoszonych pod krzyżówkami tej kolekcji pierwszego dnia po opublikowaniu.
Uważam,że zestaw ZASTAW/SETAR jest równie prawidłowy jak ZESTAW/SETER. SETAR - jedno z najstarszych miast Malezji. Proszę o zwrot punktów. Pozdrawiam