słownik (strona 1/2)

sylwek2008-06-12 11:57

Admin dziękuję za zaakceptowane słowa .Tetraz robię
słownik miast europejskich. Bedziesz miał trochę sprawdznia.
Staram si

sylwek2008-06-12 12:05

staram się zrobić almanach według moich danych .
Jeżeli dopatrzysz się jakilkolwiek uchybień,to anuluj dane
słowo.; z pozdrowieniami zawsze wierny szaradzie.net sylwek.

ddexterr2008-06-12 20:58

Ja na miejscu załogi szarada.net zatrudniłbym sylwka na pełen etat ;) Przecież dodawanie tylu słówek na pewno zajmuje wiele czasu.

sylwek2008-06-13 10:51

Cześć Ddexterr.Dzięki za mały pstryczek.Ja jestem
emerytem i mam wiele wolnego czasu.
Z pozdrowieniami Sylwek.

ddexterr2008-06-13 14:14

No, to trochę zmienia sytuację. Myślałem, że jesteś dwudziestolatkiem. No, ale kilka groszy więcej nie zaszkodziłoby ;)

pryma2008-06-17 10:56

Sylwkowi i wszystkim innym dodającym słówka dziękujemy - dobra robota.

Odnośnie wynagradzania - my też pracujemy za darmo, a do tego sponsorujemy serwery. Żadnym budżetem do wydania nie dysponujemy niestety.

W razie, gdyby kiedyś szarada powtórzyła sukces na miarę youtube, to o Was nie zapomnimy :)

pryma2008-06-17 12:09

Wasza (i nasza) praca zaczyna przynosić efekty. W nowej kolekcji z długimi słowami, słowa Sylwka są używane prawie w każdej krzyżówce!

Listy autorów opisów zaczynają robić wrażenie - np. Długie-Wyrazy-01 ma aż 11 autorów.

Strasznie się cieszymy, że udało się przekonać Was do pomysłu wspólnych krzyżówek. Dodaje to sił także nam, przygotowujemy właśnie kilka nowych, ciekawych pomysłów...

ddexterr2008-06-17 12:54

No to się Wam trochę dziwię. Nie chcę wyjść na jakiegoś wyrachowanego materialistę (wcześniejsze moje posty należy traktować pół żartem, pół serio), ale z czegoś przecież trzeba żyć :) A po Waszej pracy widać, że bardzo się angażujecie w ten projekt. Na pewno spędzacie pół dnia, aby zaakceptować część słówek, utworzyć nowe krzyżówki, odpisać na komentarze i posty, a potem także coś jeszcze poprawić w kodzie źródłowym lub napisać coś całkiem nowego, jak np. edytor krzyżówek. Bez wątpienia należy Wam się nagroda/sukces. Teraz mówię całkiem poważnie :)

pryma2008-06-17 13:08

Faktycznie, ilość pracy związana z bieżącą obsługą serwisu mocno przerosła nasze oczekiwania. Dlatego najchętniej większość zadań z tym związanych (akceptacja słówek, dodawanie rozwiązań alternatywnych) - oddalibyśmy Wam. Pracujemy nad systemem, który by to umożliwiał.

A sami najchętniej skoncentrowalibyśmy się na rozbudowie serwisu i tworzeniu krzyżówek. To akurat jest czysta przyjemność :)

pozdrawiam

sylwek2008-08-20 11:30

Nie mogę wpisywać słów do słownika ,bo wyskakuje mi
czerwona ramka z napisem sprawdź czy wartość jest
większa niż 1.Pozdrowienia Sylwek.

pryma2008-08-20 11:36

chodzi o to, że musisz ustawić trudność słówka w skali 1-5. Aby to zrobić, kliknij w białym prostokącie na prawo od słowa "Trudność:". Pozdrawiam

» 1 | 2

Musisz się zalogować, aby móc umieścić swój komentarz.